HAMERSLAG ONDERHOUD
HAMERSLAG... PURE PASSIE

Diensten

  • Buiten schilderwerk
  • Binnen schilderwerk
  • Houtrotbewerking
  • Behangen
  • Timmerwerk
  • Stucen

 

Op alle werkzaamheden krijgt u 4 jaar volledige garantie! 

 

 

Uitgelichte diensten

 

Buitenschilderwerk: Wij verzorgen al het buitenschilderwerk. Onze vakmannen kunnen uw kozijnen, deuren, daklijsten, rabbatdelen en dakkapellen weer als nieuw maken. Ons bedrijf gebruikt alleen kwaliteitsproducten voor het leveren van een hoogwaardig resultaat.

 

 

Binnen schilderwerk: Wij zijn ervaren met al het binnenschilderwerk en kunnen uw woning een frisse en nieuwe look geven. Muren, plafonds, kozijnen, deuren, betonnen vloeren en nog veel meer. Hier kunnen wij u bij helpen en eventueel adviseren over de vele verschillende stijlen!

 

 

Houtrotbewerking: Houtrot kan ontstaan door achterstallig onderhoud of houtrotschimmels. Het is heel belangrijk om dit zo snel mogelijk aan te pakken. Als u te lang wacht breidt het houtrot zich uit en worden de kosten voor de reparatie hoger. Meestal is het uitfrezen van het rotte hout voldoende maar soms moeten er delen vervangen worden. Wij gaan grondig en structureel te werk tijdens deze reparaties en verlengen hiermee de levensduur van het hout. Twee componenten epoxy is wat wij hiervoor gebruiken. Het resultaat is een houtrotvrije en waterdichte oppervlak waaraan niet te zien is dat er ooit houtrot zat.

 

 

Behangen: Behang biedt veel mogelijkheden om een eigen stijl te creëren en kan gecombineerd met geschilderde wanden verrassende resultaten laten zien. Met keuze uit glasweefsel, fotobehang, behang op papierbasis en vliesbasis zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

 

Timmerwerk: Soms is een schilderbeurt of houtrotbewerking niet voldoende en moeten er houtdelen vervangen worden. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij kijken samen naar wat er vervangen moet worden en zorgen ervoor dat het na de reparatie niet meer zichtbaar is. Bij timmerwerk kunt u onder andere denken aan kozijndelen, daklijsten, rabatdelen, kortom al het houtwerk in en rondom uw huis.

 

 

Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs!