HAMERSLAG ONDERHOUD
HAMERSLAG... PURE PASSIE

Over ons

Hamerslag.. Pure passie

 

Wij zijn een klein en zelfstandig bedrijf met meer dan 16 jaar ervaring dat streeft naar klanttevredenheid. Bij ons vinden wij het belangrijk dat het proces en eindresultaat volledig naar wens zijn. Uw tevredenheid over onze diensten is tenslotte ons belangrijkste visitekaartje.

 

Vakmannen

Onze bekwame vakmannen staan voor u klaar. Ervaring, klantvriendelijkheid en passie voor het vak zijn eigenschappen die wij allen hebben. Ook zijn wij in bezit van talloze diploma's en certificaten!

 

Kwaliteitsproducten

De producten en materialen welke gebruikt worden bij het onderhouden van uw woning of vastgoed is belangrijk. Wij werken hierom ook alleen met kwaliteitsproducten. 

Voor het schilderen gebruiken wij voornamelijk Sikkens vanwege de uitstekende kwaliteit. 

Dit zijn redenen waarom wij 4 jaar volledige garantie durven te geven op al onze werkzaamheden. 

 

Aanpak

Met vakmannen en goed materiaal ben je er nog niet. De werkzaamheden moeten goed aangepakt worden! 

Van het schoonmaken, voorwerken tot aan het aflakken. Wij gaan altijd goed voorbereid en systematisch te werk, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.Wij betrekken de klant zo veel mogelijk bij de werkzaamheden om zo te streven naar 100% tevredenheid!


Prijzen

Een eerlijke prijs voor een uitstekend eindresultaat? Bij Hamerslag Onderhoudsbedrijf is dat precies wat u krijgt. Wij willen er altijd voor zorgen dat u tevreden terug kunt kijken naar uw ervaring met ons, want als u tevreden bent zijn wij dat ook!


Onderstaand een link naar een tal van onze referenties!

https://www.werkspot.nl/profiel/hamerslag-onderhoudsbedrijf/reviews